Meteen naar de inhoud

Onze expertise

Wij gaan samen met onze klanten de uitdaging aan om steden en gemeenten in Vlaanderen aantrekkelijk te maken/houden voor iedereen die er woont, werkt én leeft.

Sta je op het punt om voor je stad, gemeente of organisatie belangrijke beslissingen te nemen?
Of heb je hulp nodig om bepaalde opportuniteiten verder te exploreren?

Misschien weet je al heel goed waar je stad of gemeente precies nood aan heeft, misschien ook helemaal niet.

Misschien heb je soms het gevoel dat het allemaal beter zou kunnen? Maar je weet niet precies hoe?

Ongeacht de aard en complexiteit van het probleem, URBAN-IMPACT staat voor je klaar. Onze expertise draait rond kernversterking en heeft raakpunten met uiteenlopende thema’s en domeinen. En of het nu om steden, gemeenten of andere organisaties gaat, kleine of grote projecten, met URBAN-IMPACT leveren we steeds inspirerend advies en gaan we voor haalbare oplossingen of aanbevelingen op maat. .

Beleving

Vlaanderen telt heel wat sfeerloze en weinig aantrekkelijke handelskernen. En toch heeft iedere stad of gemeente in se heel wat onderscheidend vermogen! Ontdek snel hoe we meer beleving kunnen brengen in jouw buurt, omgeving of (handels)kern!

Leegstand

Fysieke retail is al jaren een krimpend economisch model. Het centrale handelsapparaat in onze kernen vermindert langzaam maar zeker. Momenteel staan 1 op de 10 handelspanden in Vlaanderen leeg. Met een gevarieerd actieplan gaan we pro-actief de strijd aan met winkelleegstand en brengen je kern terug tot leven !

Ondersteuning

Nood aan een heldere visie binnen uw gemeentelijke administratie of binnen uw organisatie? Een kritische blik van buitenaf, met een constructief advies ? URBAN-IMPACT deelt graag zijn kennis in functie van een gestroomlijnde organisatie (met ondernemers en beleidsmedewerkers.)

Mobiliteit

Mobiliteit in je stad of gemeente, een knelpunt of een interessante uitdaging? Met de juiste ingrepen kan het mobiliteitsverhaal in jouw kern een ware troef worden. Veiligheid en bereikbaarheid staan bij ons centraal. Mét oog voor inwoners én ondernemers, met als bonus een vlot bereikbare en bloeiende handelskern