"Samen met onze klanten willen we steden en gemeenten in Vlaanderen aantrekkelijk maken voor iedereen die er woont, werkt en leeft." 

URBAN-IMPACT adviseert en begeleidt lokale overheden, ondernemers en organisaties. We bieden antwoorden op alle vraagstukken die raakpunten hebben met lokale economie. Om het voor de klant zo helder mogelijk te maken hebben we onze expertise wordt opgedeeld in 4 thema’s: beleving, leegstand, ondersteuning en mobiliteit.  

Verwacht van ons geen complexe theoretische modellen of dikke rapporten (die ergens in een kast blijven liggen…). Wij gaan voor helder inzicht, duidelijk advies en begeleiding mét impact! 

OVER ONS

Tijd voor actie

Het omzetten van acties in de praktijk is een belangrijke onderscheidende factor in ons verhaal. Good ideas are worthless if you’re not prepared to implement them. Heel wat steden, gemeenten, organisaties, weten wel wat er aan het bewegen is en waar men moet op inzetten. Wij bieden echter ook een antwoord op de HOE-vraag, om een toekomstgerichte visie om te zetten in een daadkrachtig beleid, met maximale impact op de bewoners en ondernemers.

URBAN-IMPACT staat garant voor een hands-on, praktijkgerichte aanpak waarbij een duidelijk communicatie en klanttevredenheid centraal staan. 

Steden en gemeenten helpen bouwen aan een duidelijke toekomstvisie, daar gaan we voor! 

Toekomst bouwers

Frederik Serruys

Stijn De Meurisse