WAAROM SAMENWERKEN MET URBAN-IMPACT ?

Door de jaren heen hebben we boeiende ervaringen opgebouwd. Ervaringen uit de buik van de samenleving, die we graag met je delen en actief willen inzetten om impact te creëren!
Ervaring

URBAN-IMPACT werkt samen met een diverse poule van experten. Daardoor zijn we wendbaar en flexibel. En of het nu om grote of kleine projecten gaat, wij gaan graag de uitdaging aan!
Flexibiliteit

Een heldere communicatie staat bij ons steeds voorop. Alle verwachtingen worden altijd scherp gesteld. Ook tijdens het traject zetten we hard in op een duidelijke, heldere communicatie.
Communicatie

U werkt samen met Frederik en/of Stijn. Wij zijn het aanspreekpunt en uw partner doorheen het hele traject. Daarbij staat de doelstelling van de klant altijd centraal.
Partner

Wij maken werk van

Beleving

Vlaanderen telt heel wat sfeerloze en weinig aantrekkelijke handelskernen. En toch heeft iedere stad of gemeente in se heel wat onderscheidend vermogen! Ontdek snel hoe we meer beleving kunnen brengen in jouw buurt, omgeving of (handels)kern!

Leegstand

Fysieke retail is al jaren een krimpend economisch model. Het centrale handelsapparaat in onze kernen vermindert langzaam maar zeker. Momenteel staan 1 op de 10 handelspanden in Vlaanderen leeg. Met een gevarieerd actieplan gaan we pro-actief de strijd aan met winkelleegstand en brengen je kern terug tot leven !

Ondersteuning

Nood aan een heldere visie binnen uw gemeentelijke administratie of binnen uw organisatie? Een kritische blik van buitenaf, met een constructief advies ? URBAN-IMPACT deelt graag zijn kennis in functie van een gestroomlijnde organisatie (met ondernemers en beleidsmedewerkers.)

Mobiliteit

Mobiliteit in je stad of gemeente, een knelpunt of een interessante uitdaging? Met de juiste ingrepen kan het mobiliteitsverhaal in jouw kern een ware troef worden. Veiligheid en bereikbaarheid staan bij ons centraal. Mét oog voor inwoners én ondernemers, met als bonus een vlot bereikbare en bloeiende handelskern

Frederik Serruys

CONTACTEER ONS

frederik.serruys@urban-impact.be

info@urban.impact.be

+32 474 94 01 47 (Frederik)

+32 494 03 09 67 (Stijn)

Stijn De Meurisse